SCENOSKOP


SCENOSKOP

Scenoskop Teaterfestival blev i sommeren 2013 funderet som Non-profit forening, hvor alt overskuddet går til opretholdelse af Scenoskop som netværk og teaterplatform.

Missionen er at samle og styrke det kulturelle liv (især teatermiljøet) i Odense by på tværs af institutioner og foreninger.

Foreningen samarbejder med bl.a. Odense Teater, U-teater, Teater Momentum, Det Skrå Teater, Teater95b, Odense Dramaskole, DATS – Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed og andre ligesindede visionærer, der ønsker at arbejde for talentudvikling og vækstlagsteatret i Danmark.
Derfor har vi også et varmt kameratskab med Vildskud i København og Quonga i Aarhus som også er to specielle teaterfestivaler for vækstlagsteater.

Scenoskop arrangeres og afvikles af frivillige og lever af fonde og sponsorater.


VIL DU VÆRE MED ?

Sidder du med en lille arrangør i maven? Brænder du for skaberkraft, event eller bare scenekunst generelt? Så er det dig vi går og venter på.

Vi søger medskabere til scenoskop 2020. Alt fra afviklere, planlæggere, kordiniering eller kulturentusiaster. Hvad enten du har lavet sceonoskop før eller bare gerne prøve kræfter med udvikling af en festival.

Vil du høre mere, så skriv en uforpligtende mail til:
Mail: alexander@scenekunstfyn.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.
Julie og Alexander


Forestillingsbilleder fra Scenoskop 2018 // Fotokredit: millekfoto.dk


FØLG OS


%d bloggers like this: