KARAVANEN 2020

D. 10. – D. 16. JANUAR 2020


KARAVANEN

KARAVANEN er en scenekunstfestival for helt nye og unge scenekunstnere, som her kan spille deres forestillinger på en professionel scene i et scenekunstnerisk fællesskab på Fyn.

Vi inviterer alle unge scenekunstnere på Fyn til at deltage med en forestilling, en visning, en kort optræden, stand up eller Work in Progress på en uges festival i januar 2020.

Fra fredag den 10. januar 2020 til fredag den 17. januar 2020 vil  der være  optræden, 24 timers workshop, møder og relevante oplæg, talks og kunstnerisk vejledning.

Karavanen foregår i: 

Odense på Teater Momentum fra fredag d. 10. til mandag d. 13. januar 2020 

Svendborg på BaggårdTeatret fra tirsdag d. 14. til torsdag d. 16. januar 2020 

SE DET FULDE PROGRAM HER

Billetter til forestillinger på Karavanen 2020 er GRATIS.

Hvorfor denne festival?

Vi vil rigtig gerne have alle unge scenekunstnere på Fyn med i et fællesskab og vise omverden, hvad vi kan. Grib chancen og vær med til at styrke det scenekunstneriske miljø på Fyn.

Du kan tilmelde dig Karavanen 2020 HER

Hvad sker der?

Hele uge 3 bliver fyldt med scenekunst. Der vil ud over optræden, være netværksmøder med oplæg fra kulturiværksætterne Frontløberne fra Århus og en 24 timers workshop, hvor alle deltagere blandes på tværs.

Man behøver ikke være med hele ugen.

Hvordan kommer jeg med?

SCENEKUNSTFYN har i et tæt samarbejde med de professionelle scener på Fyn; Teater Momentum, BaggårdTeatret og Helios udarbejdet et program, som man kan byde ind på.
Se mere om program og ledige tider, hvor I kan få jeres forestilling med HER


FØLG OS