FÆKT


FÆKT

FÆKT står for Fynsk Vækstlag og er tænkt som et internt netværk der gør det nemmere for vækstlaget at kommunikere og finde hinanden.

Det er helt grundlæggende tænkt som en facebookplatform, hvor det fysisk er muligt er komme i kontakt med folk fra andre, steder eller grupper, men også en mulighed for at holde hinanden opdateret på hvad der sker.

Ydermere er det et håb om at vi i det kunstneriske undergrundsmiljø skal kunne bruge hinanden på tværs af kunstneriske fag. Altså en manusforfatter der finder sine skuespillere – En lyd- eller lysdesigner, der finder sin forestilling, eller en kunstner der får lov til at slå sig løs i scenografien. For kun med rigtige projekter, bliver vi bedre.

Med FÆKT håber vi sammen at kunne styrke den kunstneriske undergrund og på den måde se en stigning i antallet af ungedrevne scenekunstproduktioner, skabt på Fyn.


HVAD ER VÆKSTLAGET?

VÆKSTLAGET er dér hvor kunst og kultur gror. Det er et eksperimenterende frirum, med nerve og puls, og det er bindeledet mellem amatør og professionalisme.

For at bevare dét, ønsker vi hos FÆKT og SCENEKUNSTFYN at skabe bedre forhold til og for udviklingen og produktionen af uafhængig scenekunst på Fyn, med hjælp, sparring og vejledning fra det professionelle.


BLIV EN DEL AF NETVÆRKET HER


%d bloggers like this: