Bliv frivillig

BLIV FRIVILLIG


DRØMMER DU OM AT ARBEJDE MED SCENEKUNST I EN PROFESSIONEL SAMMENHÆNG? LÆS MED HER:

Kunne du tænke dig at være med i et fællesskab og have indflydelse på det scenekunstneriske miljø på Fyn.  Så har du nu muligheden for, at være med i et team, hvor du er med til at planlægge og have ansvar for opgaver der gør det muligt at afvikle en festival, workshop, deltage i netværk og være med i et scenekunst fællesskab.

LIGE NU har vi brug for frivillige I forbindelse med vores første festival Karavanen 2020, som skal afvikles fra d.10. til d.19.Januar i Odense, Svendborg og Faaborg. Lyder dette som noget for dig, kan du melde dig til hos vores eventkoordinator Alexander på mail: alexander@scenekunstfyn.dk.

Ønsker du at engagere dig yderligere i SCENEKUNSTFYN, har du også mulighed for at melde dig som frivillig i vores SCENEKUNSTteam. Du kan læse mere om SCENEKUNSTteamet nedenfor.


SCENEKUNSTteamet

SCENEKUNSTteamet er et frivilligt team, der har indflydelse og ansvar for SCENEKUNSTFYNs platform, med hensyn til vedligeholdelse og udvikling. SCENEKUNSTteamet består af alle de, der ønsker at være aktive og har mulighed for at deltage i mindst ti møder om året over minimum et år. SCENEKUNSTteamet vælger og uddelegere ansvar til tovholdere i forbindelse  med de aktiviteter, der skal foregår under SCENEKUNSTFYN.

Teamet afholder møder hver måned med  faste punkter samt pligt til skrive referat. Teamet er som udgangspunkt beslutningsdygtige for den daglige drift af platformen. I SCENEKUNSTteamet skal der være mindst én kontakt person fra de øvrige initiativer under paraplyen SCENEKUNSTFYN, nemlig Karavanen, Scenoskop og FÆKT.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FØLG OS


%d bloggers like this: